top of page
Αναζήτηση

Παγκύπριοι Αγώνες Ενθάρρυνσης Ναυτικός Όμιλος Πάφου

Έγινε ενημέρωση: 18 Δεκ 2020


Oι άνθρωποι του Ναυτικού Ομίλου Πάφου και δη ο Πρόεδρος του σωματείου Κος. Στέλιος Στυλιανού δεν πτοούνται απο τα διάφορα προβλήματα (βλέπε οικονομικά) και συνεχίζουν να κάνουν δουλειά σε βάθος όσον αφορά στα αθλήματα του υγρού στίβου ελπίζοντας σε καλύτερες μέρες για την Κυπριακή Υδατοσφαίριση / κολύμβηση, αφού υλικό και ταλέντο υπάρχουν άφθονα. Αυτό που χρειάζεται να υπάρξει, είναι αναγνώριση, προώθηση και στήριξη του αθλήματος.

Η κολύμβηση αλλά και ειδικότερα η υδατοσφαίριση ως άθλημα καλλιεργεί το αίσθημα της ομαδικότητας, του αλληλοσεβασμού και της εκτίμησης του αντιπάλου και κρατά τους νέους μακριά από κακές συνήθειες και από κάθε λογής εξαρτησιογόνες ουσίες που ταλανίζουν τους νέους μας. Γι’ αυτό και εμείς εδώ στην Πάφο (γονείς, καθηγητές, δάσκαλοι, τοπικοί αυτοδιοίκηση κ.α.) ας ωθήσουμε τους νέους μας και τα παιδιά μας στο άθλημα αυτό.

Ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου διοργάνωσε Παγκύπριους Αγώνες Ενθάρρυνσης με την συμμετοχή όλων των Ναυτικών Ομίλων της Κύπρου με κύριο σκοπό την ενθάρυνση των νέων να ασχοληθούν με τα αθλήματα της κολύμβηση (δηλαδή την αγωνιστική κολύμβηση, την υδατοσφαίριση, τις καταδύσεις, τη συγχρονική κολύμβηση και την κολύμβηση ανοικτής θάλασσας ) και αφετέρου θα έχει θετικό αντίκτυπο στην υγεία τους.

Περισσότεροι από 200 μικροί κολυμβητές (παιδιά μέχρι 10 ετών) και πέραν τον 400 θεατών που για πρώτη φορά γέμισαν τις κερκίδες του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πάφου ήταν η εικόνα του κολυμβητηρίου της Πάφου το περασμέννο Σάββατο κατά τη διάρκεια των Παγκύπριων Αγώνων Ενθάρρυνσης.

Είναι μεγάλο αγαθό το να είσαι αθλητής, γιατί ο ίδιος ο αθλητισμός είναι ένα ιδανικό το οποίο προσφέρει πολλά στον άνθρωπο και στην ανθρωπότητα και μπορεί να προσφέρει πολύ περισσότερα. Γι΄ αυτό το λόγο, εμείς στόν Δήμο Πάφου καλούμε τους νέους να ενταχθούν στον Ν.Ο.Π και να αγαπήσουν την κολύμβηση.

Χ. Σαββίδης

Πρόεδρος Επιτροπής Αθλητισμού και Νεολαίας

0 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page